GLS Web Design logo
Profil
flash
... és az Ön honlapja többre lesz képes!

Olyan honlapokat alakítunk ki, melyek mindegyike eredeti, az ügyfél igényei szerint. Nem csak a dizájn tekintetében, hanem a háttér alkalmazásaiban is. Egyéni méretre készítjük úgy, hogy a honlap az Ön cégét és termékeit mutassa be, lehetővé tegye, hogy ügyfelei többet megtudhassanak, és lehetővé tegye a cselekvést – eladást vagy az Ön iránti érdeklődés felkeltését.

Ügyfeleink a legjobb referenciáink!

Itt vagyunk az Ön számára, ha:
 • ÖNNEK FONTOS A MINŐSÉG – a munkánkért jótállunk!
 • ÖN MÁS AKAR LENNI, MINT A TÖBBIEK – egyedi dizájnt tervezünk Önnek!
 • MÉRTÉKRE SZABOTT ALKALMAZÁSOKRA VAN SZÜKSÉGE – programjaink megkönnyítik a munkáját!
 • EGYÉNI HOZZÁÁLLÁST KERES – ügyfeleinkkel egyénenként foglalkozunk!
 • BÍZIK A SZAKEMBEREKBEN – sokéves tapasztalatunk van!
 • NEM AKAR KOCKÁZTATNI – mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért!

Hagyja az internetet dolgozni önmaga helyett!

Sokak számára az internet jobb esetben szükségszerűség, és csupán azért van honlapjuk, mert a többieknek is van. Nem tartják hasznosnak, és évente olyan költségvetést szánnak rá, amely nem haladja meg az irodai fogyó felszerelés költségeit.

Jöjjön el hozzánk, és megmutatjuk, hogy megfelelő koncepcióval az Ön internetes prezentációja úgy képes információkat terjeszteni cégéről és termékeiről, mintha csapatában egy újabb nagyteljesítményű marketing-szakember jelent volna meg. És ez csak a kezdet! A honlapok látogatói természetesen lehetséges megrendelők, az internet pedig az eladás teljes értékű csatornája, mely segítségével Ön nemcsak tájékoztat, hanem azonnal el is adhat. Lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen személyes találkozót, többet is elmondunk Önnek!

Cégprofil


WEB Design – honlapok készítése WEB Design – honlapok készítése
A honlapok készítésénél nemcsak magára a dizájnra fordítunk figyelmet, hanem az egyszerű és érthető kezelhetőség alapelveire is. Tanácsot adunk Önnek, hogyan tervezze meg oldalán a használati elemeket, a grafika és programozás legújabb trendjeit használjuk fel.


A szoftver-alkalmazások fejlesztése A szoftver-alkalmazások fejlesztése
Adatbázisokkal való munka, igények szerinti visszajelzések, adatok exportja és importja például könyveléshez vagy más rendszerekhez, de természetesen a tevékenységek programozása is oly módon, hogy a net az eladás eszközévé váljon, és a leghatékonyabban dolgozzon Önnek.


Corporate identity - dizájn, logó, nyomtatás Corporate identity - dizájn, logó, nyomtatás
Teljeskörű tervek a cég logójától a névjegyeken, fejléces nyomtatványokon, jegyzetlapokon át egész a logó elhelyezéséig különböző propagációs anyagokon, vagyis az anyagok minden típusa, mely az Ön márkanevének kiépítéséhez hozzájárul.


Outsourcing / Műszaki segítség Outsourcing / Műszaki segítség
Minden programozási és műszaki problémát szállítói módszerrel oldunk meg, Önnek tehát nem kell törődnie azok biztosításáról munkaképtelenség vagy szabadság esetén, mindig a rendelkezésére állunk, amikor csak igényli.


Üzleti alkalmazások - eShop Üzleti alkalmazások - eShop
Árut kínál vagy szolgáltatást? Az internetes eladás nemcsak egyszerű, hanem efektív is, és mi megoldást kínálunk Önnek! Az ActiveWeben alapuló internetes kereskedelem nemcsak az egyik legolcsóbb megoldás, de ugyanakkor a robusztus eShop funkcióit is képes ellátni.


Szerkesztői rendszer (CMS) Szerkesztői rendszer (CMS)
Ebben az esetben a bevált megnevezés nem teljesen fedi a lényeget. Fontos tudnia, hogy van megoldásunk, ha a honlapja tartalmát gyakran szükséges kiegészítenie vagy változtatnia.


  Cégprofil »
(PDF dokumentum, 1490 kB)

Cégprofil
Top
...és az Ön honlapja többre lesz képes!
FacebookTwitterLinkedIn
Itt vagyunk az Ön számára, ha:
 • ÖNNEK FONTOS A MINŐSÉG – a munkánkért jótállunk!
 • ÖN MÁS AKAR LENNI, MINT A TÖBBIEK – egyedi dizájnt tervezünk Önnek!
 • MÉRTÉKRE SZABOTT ALKALMAZÁSOKRA VAN SZÜKSÉGE – programjaink megkönnyítik a munkáját!
 • EGYÉNI HOZZÁÁLLÁST KERES – ügyfeleinkkel egyénenként foglalkozunk!
 • BÍZIK A SZAKEMBEREKBEN – sokéves tapasztalatunk van!
 • NEM AKAR KOCKÁZTATNI – mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért!
intranet HTML weboldal e-shop flash kereső optimalizálás CMS corporate identity SEO tartalomkezelő rendszer AdWords .NET B2B domén regisztráció e-business internetes üzlet banner hosting logo internetes prezentáció web 2.0 PPC e-marketing twitter B2C grafika grafikai tervezet szoftver fejlesztés responsive design pay-per-click facebook XHTML e-commerce web design
Bottom